x

Vi Drar På Jazzklubb!
Nefertiti
D. 2014.04.10 Kl. 19:00

Nefertiti presenterar:
Vi Drar på Jazzklubb!
Live: Kolumbus + Jolympix
Nefertiti - Göteborg
Lördag 4 oktober 2014 kl 19.00
Ålder 18 år

Öppenhet och nyskapande!

Vi Drar på Jazzklubb! är konsertserien där öppenhet och nyskapande musik är helt centralt. Av musiken riskerar du möjligtvis att chockas en aning, men därifrån är gränsen inte långt borta till att inspireras en gnutta. Att det sedan tillkommer gemytlig stämning, kanske en god öl i baren, möten med både vänner nya ansikten, är ett trevligt plus. Dags att dra in i värmen när hösten är här!

KOLUMBUS
Kolumbus är en Göteborgsbaserad kvartett vars musik varsamt smyger sig fram, i ögonblicket mellan natt och gryning. Daniel Nordéns kompositioner rymmer både mystik och smattrande energi, och tillsammans med sina medmusiker utforskar han kammarjazzens alla rum. Samtliga medlemmar i gruppen spelar i många olika konstellationer (Strändernas svall, Trio Gordon, Atlantic Driftwood m fl).
Vi Drar på Jazzklubb! väntar med spänning på att Kolumbus ska äntra scenen och bryta tystnaden i höstmörkret.

Daniel Nordén –sx, kl.
Pontus Hedström –sx, kl.
Donovan von Martens –b.
Vegard Lauvdal -tr.

JOLYMPIX
Vi Drar på Jazzklubb-gänget dansar och ler när Jolympix kommer på besök och spelar! Musiken har beskrivits som afro-viking-poppy-dub, och vi kan inte annat än att hålla med. Ljusskygga beats möter tuba och gnistrande syntar i Johanna Nordströms låtar som får oss att vilja cykla det snabbaste vi kan genom ett nyvaket Göteborg. Bandet är relativt nytt men de fyra medlemmarna har hunnit turnerat flitigt med bland annat Junip, Gadjos och Klabbes Bank.

Johanna Nordström –p, s.
Elsa Hedberg –kör.
Joel Wästberg –tr.
Jonatan Ahlbom –tb.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook