x

The Australian Pink Floyd Show
De Geerhallen
D. 2015.02.05 Kl. 20:00

De har sålt över fyra miljoner konsertbiljetter och hänfört publik i 35 länder världen över. Nu återvänder The Australian Pink Floyd Show till Sverige. Missa inte konserten i De Geerhallen i Norrköping den 2 maj 2015.
Att som tributeband få uppträda för och med de musiker man hyllar hör kanske inte till vanligheterna. Men det var precis vad som hände för The Australian Pink Floyd Show (TAPFS), då de 1996 blev inbjudna till att spela på Pink Floyd-hjälten David Gilmours 50-årsfirande. Att kvällen avslutades med att Guy Pratt och Rick Wright gästade TAPFS i "Comfortably Numb" toppade det mesta. Spelningen blev även en viktig milstolpe för bandet, som sedan dess rankas som ett av världens absolut mest eftertraktade Pink Floyd-tributeband.
Under de senaste 10 åren har TAPFS gjort större och större turnéer. De har spelat på Glastonbury, Sweden Rock Festival, Wembley Arena och 02 Arena. Deras jubileumsturné för "The Dark Side Of The Moon" fick Pink Floyd-konnässörer att gå i taket och precis som originalet har TAPFS satsat på en riktigt mäktig produktion med bland annat häpnadsväckande 3D-projektioner. Då de nu återvänder till Sverige är det med en ny jubileumsföreställning – i år firar TAPFS att det är 40 år sedan monumentala "Wish You Were Here" släpptes.
Kanske blir det inga flygande grisar då The Australian Pink Floyd Show rullar in på De Geerhallen med sin spektakulära föreställning. Däremot skulle det mycket väl kunna dyka upp en flygande känguru.
Se till att inte missa ett av världens främsta tributeband då de kommer till Norrköping den 2 maj 2015.

Längd: Ca 2h (ingen paus)

13-års åldersgräns

Handikapplats bokas genom Turistbyrån på 011-155100