x

F! - Stödfest
PUSTERVIK
D. 2014.29.08 Kl. 20:00

Pustervik presenterar:
F! - Stödfest
Pustervik - Göteborg
Fredag 29 augusti 2014 kl 20.00
Ålder 18 år

STÖDFEST FÖR FEMINISTISKT INITIATIV PÅ PUSTERVIK
? ? ? Riksdagsvalet närmar sig och tillsammans kommer vi att skriva politisk historia! Feministiskt initiativ Göteborg bjuder in några fantastiska artister, politiker och aktivister för att hylla det feministiska och antirasistiska genombrottet. Kom och fira att det är i år det händer! Snöra på dig de bästa dansskorna, ta med dig några likasinnade och förändra svensk politik för alltid! ? ? ?

ARTISTER
? ? ? Jaqee ? ? ?
Jaqee är en av Sveriges största soul- och reggaeartister. Hon har vunnit flertalet priser och bl.a blivit nominerad till en grammis. Jaqee är även en av alla fantastiska artister som valt att stötta F! genom att medverka på vår valskiva. Såhär säger hon:
- Jag är kvinna, musiker, afrikan, mamma, svensk. Våra röster är väldigt viktiga för en progressiv och konstruktiv politisk, ekonomisk och social dialog.

? ? ?Alice B ? ? ?
Alice B står för en melankolisk pop om uppväxt och identitet full med Göteborgsreferenser. Alice slog igenom 2012 med det kritikerrosade albumet "Alice B" och var förband för Håkan på Ullevi.
Alice är riktigt peppad på att spela på denna stödfest eftersom hon anser att "Fi är framtiden!"

? ? ?Nino Mick? ? ?
Nino Mick är transaktivist och spoken Word-artist.

BRANDTAL
? ? ? Julia Bahner ? ? ?
Julia är talesperson för Feministiskt Initiativ Göteborg. Hon kandiderar till både kommunen och riksdagen och brinner särskilt för funktionspolitik

? ? ? Jazz Munteanu ? ? ?
Jazz är trans-aktivist och brinner för mänskliga rättigheter (hbtq-frågor, romers rättigheter, antirasism), migration och ekonomisk rättvisa.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook