x

Andy Fite: Jazz Comic Philosopher - Sånger Om Dig, Antagligen
S:ta Clara Bierhaus
D. 2014.10.10 Kl. 18:00

Andy Fite är en unik artist som engagerar med sitt improviserande gitarrspel och sin sång. Han har ett förhållningssätt till låtskrivarkonsten som är både allvarligt och seriöst roligt.

Han hämtar sin inspiration från många källor: sitt långa liv som jazzmusiker, sin kärlek till The Great American Songbook, sina studier av politik och sexualitet, sitt arbete som terapeut (och patient!) under många år, sin kärlek till människor, och sin kärlek till hantverket i låtskrivandet.

En låtskrivare uppgift, säger han, är inte att berätta sin egen historia, utan snarare att uttrycka de känslor som alla människor delar. De sorgliga låtarna kan vara roliga, de glada allvarliga. Rösten och gitarren samverkar i fullkomlig harmoni. Och vi känner, djupt inom oss, vad det innebär att leva.

Andy Fite, Jazz Comic Philosopher, är namnet på hans soloshow. Tonen är konverserande. Stämningen är vänlig. Musiken och poesin, är full av överraskningar.

Andy har skrivit över 500 låtar och har för närvarande 27 album tillgängliga på iTunes (de kan även strömmas gratis på Spotify), som representerar flera olika aspekter av hans arbete. Mer kommer.

b>Tider
Insläpp kl 17.30
Start kl 18.00
Spellängd: 2 timmar

Mat och dryck
Mat och dryck serveras under konserten och betalas på plats.
Samtliga biljettinnehavare erhåller 10% på mat och dryck
DN-kortinnehavare får 25% rabatt på mat

Ej handikappsanpassad lokal