x

Lorentz
PUSTERVIK
D. 2014.14.11 Kl. 21:00

Klubb Instant presenterar:
Lorentz
Pustervik
Fredag 14 november 2014 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Ålder 18 år

”Lorentz leker i en egen liga” det är vad musikkritikerna hävdar och vi är inte sena att hålla med.

”Kärlekslåtar är allt jag älskar med svensk pop­musik just nu. Den har aldrig låtit bättre och ­Lorentz går i täten med en Lacroix-sjal fladdrande i vinden. Inte ens krigs­larmet som går när jag ­skriver detta kan stoppa honom”. Säger Per Magnusson från Aftonbladet och får medhåll från en unisont hyllande kritikerkår. Lorentz har gjort årets album och så är det med det.

Trots hans ringa ålder har han redan hunnit med att vinna Grammis och sälja platina som ena halvan av duon Lorentz & Sakarias, tillsammans med sin bror Martin Sakarias. Efter två hyllade och storsäljande skivor, debuten ”Vi mot världen” 2009 och uppföljaren ”Himlen är som mörkast när stjärnor lyser starkast”, har Lorentz, som ett av svensk hip-hops största namn, nu valt att gå solo. I somras släppte han albumet "Kärlekslåtar" ett album som lämnade få personer oberörda. Ett album med bländande ljus framtid. Bland kärlekslåtarna finns ”Där Dit Vinden Kommer” som just nu är aktuell som den tredje singeln.

Efter sommarens euforiska festivalspelningar känner vi doften av mersmak, vilket gör oss extra glada att få meddela att Lorentz ger sig ut på en Sverigeturné i november. Ett typiskt utmärkt läge att leva life.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook