x

Hurula
Kulturbolaget
D. 2014.14.11 Kl. 20:00

Presenteras av Kulturbolaget

Support:  Terrible Feelings.

Med debutalbumet "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för" levererade Hurula ett av årets starkaste släpp och efter att ha erövrat festivalscenerna under sommaren är det nu dags för Hurula att besöka KB i Malmö den 14 november!

Som frontman i Masshysteri slog sig Robert Hurula in i det svenska medvetandet och när bandet splittrades 2010, efter två briljanta album, lämnades ett stort vakuum på den svenska musikscenen. Efter tre års väntan återvände Hurula äntligen till tonerna av debutsingeln "Sluta deppa mig" i januari i år och debutalbumet följde i april. Sedan dess har han varit en av årets mest tongivande akter, där samhälle och politik vävs samman med Hurulas känsla för melodi och knivskarpa hybrid av pop och punk.

Hurulas scenproduktivitet speglas även i studion. Bara månader efter debutalbumet har han börjat skissa på nytt material. Sagt är vi under hösten kommer att få höra mer av Hurula.

I höst ger sig även Hurula ut på vägarna för tretton stopp runt om i Skandinavien, inklusive Malmö, med årets bästa och viktigaste rockalbum på svenska i ryggen.

Åldersgräns: 13 år