x
Miriam Bryant

Miriam Bryant
Trädgår´n
D. 2014.08.11 Kl. 20:00

Presenteras av Kulturbolaget

Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda förväntningarna, och mer därtill.

Med en naturlig talang för låtskriveri och en sångröst och närvaro som lämnar få oberörda har Miriam tagit en välförtjänt plats i popvärldens finrum. Singeln ”Push Play” från debutalbumet "Raised In Rain" (2013) sålde dubbel platina i Sverige och blev en av P3:s överlägset mest spelade låtar 2013, vilket även gav henne en nominering till P3 Guld som årets nykomling.

Nu är Miriam Bryant nyss hemkommen från en riktig succévår i USA där hon bl.a. medverkat i flera hyllade showcases i Los Angeles samt framträtt i Jimmy Kimmel Show och på MTV Movie Awards tillsammans med Ellie Goulding, Zedd och Matthew Koma. Samarbetet med den hypade houseproducenten Zedd resulterade i hitsingeln ”Find You” Feat. Matthew Koma som även är ledmotiv till filmen "Divergent" och som Miriam släppte en egen version av.

I somras gjorde Miriam Bryant en bejublad festivalturné samt var en av de utvalda gästartisterna till endagsfestivalen #KENTFEST på Gärdet. I höst är hon aktuell med EP:n ”I Am Dragon” och i samband med detta även en turné i Sverige. Den 18 oktober kommer turnén till KB i Malmö och den 8 november avslutas den på Trädgår'n i Göteborg!