x

Karaoke World Championships - Torsdag
Solidaritet Arena
D. 2014.13.11 Kl. 15:00

Karaoke World Championships (KWC) är världens största internationella sångtävling för amatörer. De bästa amatörsångarna från över 25 länder kommer till Stockholms Solidaritet Arena (nya nöjescentret Tolv Stockholm Tele2 Arena) för att tävla och du är inbjuden!

KWC står för Karaoke World Championships. Det enda syftet med Karaoke World Championships är att bidra med en scen för världens bästa amatörsångare och för att tävla i en sångtävling som bedöms med hjälp av färdiginspelade karaokebakgrunder. En manlig och en kvinnlig vinnare kommer att krönas på tredje kvällen av tävlingen och markerar då början på sin sångkarriär. KWC har organiserats varje år sedan det ursprungligen startade i Finland år 2003.

Karaoke World Championships är världens största och mest prestigefyllda amatörsångtävling. Den samlar sångare från hela världen, oavsett ras, nation eller religion. KWC ger möjlighet för blivande sångare att visa sina fantastiska talanger för hela världen och för att ge publiken en oförglömlig upplevelse. Allt detta och mer är tillgängligt för dig på Solidaritet Arena (nya nöjescentret Tolv Stockholm Tele2 Arena) 13-15 November 2014!