x

Lyy
Kalmar Teater
D. 2014.28.10 Kl. 19:00

Folkpopbandet Lyy besöker Kalmar för en exklusiv konsert den 28 oktober tillsammans med elever från Kalmar Kulturskola och Högalids vokalensemble. Lyy spelar världen över och har uppträtt i bland annat USA, Kanada, Belgien, Tyskland och Storbritannien. Bandet förenar traditionell och nyskriven folkmusik med pop, rock och tunggung på sång, fiol, nyckelharpa, gitarr och slagverk!

Spellängd: ca 90 min Paus: Ja

Arrangör: Kalmar Kulturskola och Högalids Folkhögskola i samarbete med festivalen Ljus på Kultur och med stöd av RUM Kalmar

Gruppbokning samt bokning av rullstol: 0480-421010 [email protected]
1 fri ledsagare går in tillsammans med person i rullstol. Ledsagaren behöver ej biljett.

Rullstolsplatser
Det finns två rullstolsplatser på Kalmar Teater. De är placerade på rad 9 parkett.
Rullstolsplatser bokas via Kalmar BiljettCentrum tel. 0480-421010

Fikasugen i pausen?
PAUSFIKA serveras i Teatercaféet. Det finns även öl och vin till försäljning.
FÖRBESTÄLLNING från 1 timma innan föreställning i Teatercaféet eller via telefon 0480 45 06 20 rekommenderas. Godis och läsk finns att köpa i garderoben.

Biljettkassan
Biljettkassan har öppet 1 tim före föreställning. Betala gärna med kort. Biljettkassan bemannas av Kalmar BiljettCentrum som är ett Ticnetombud.

Hörselslinga
Mottagare i 2 delar fås av vaktmästarna vid förfrågan som även ger instruktion. Bäst mottagning från 4:e rad parkett samt 1:a rad(balkong). 2:a(balkong) rad fungerar, men bättre på 1:a. Undvik 3:e rad (balkong).

Garderob
Kalmar Teater har krav från brandmyndigheten på inhängning av ytterkläder i garderoben. Garderobsavgift 20:-

Hämta bokade biljetter
Bokade eller betalade biljetter kan endast hämtas på Ticnetombud.
Kalmar BiljettCentrum är ett Ticnetombud i Kalmar och bemannar även biljettkassan på Kalmar Teater 1 tim före föreställningen.