x

Bohuslän Big Band: Up and Coming!
Nefertiti
D. 2015.29.01 Kl. 19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Bohuslän Big Band: Up and Coming!
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 29 januari 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Up and coming jazz stars!

Vi börjar med ett citat från Quincy Jones.

”The Bohuslän Big Band is a world class Jazz orchestra, in the true sense of the word and they stand out from the crowd”

Ett helproffesionellt storband som startade 1955 med anor från tidigt 1800-tal som än idag ger 80 - 100 konserter på turné i Sverige och internationellt. Japan, Kina, Skottland, USA och ännu fler länder.
Ett band som inte räds för någonting i musikens värld där man värnar om traditionen samtidigt som man tänjer på de kreativa gränserna.
En ensembleform där varenda musiker har sin speciella karaktär samtidig som man tillsammans kan ge en helhetsupplevelse som är unik. Just för att dom är så bra, varenda en av dom.
Bohuslän Big Band ser alltid till att sprida musik av högsta kvalité och med nytänk i framkant så har man lyckats hitta spännande möten och samarbeten med musiker, kompositörer, arrangörer inom sin genre och utanför.
Med ett 30-tal barn och ungdomsföreställningar varje år i skolor och konsertkoler runt om i Västra Götalandsregionen är detta ett kulturarv att värna om.
Musiken i ensembleform.

Torsdagen den 29 januari får vi höra morgondagens jazzstjärnor utmana Sveriges mest kreativa storband. Unga och hungriga jazzmusiker vågar, ett möte som kommer att bli kul, mycket bra och kreativt!

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook