x

Carola – Det Bästa Av Mig
Skule Naturscen
D. 2015.05.06 Kl. 19:00

CAROLA TILL SKULE NATURSCEN DEN 5 JUNI

Vi var många som bänkade oss framför teveapparaterna i höstas för att höra Carola ta sig an sina artistkollegors låtar i ”Så mycket bättre”. Med sin starka och speciella röst gjorde hon bland annat en version av The Arks ”Tell me the night is over” som klättrade högt upp på listorna. Med den och otaliga andra låtsuccéer i bagaget ger sig nu äntligen vår svenska superstjärna ut på turné. ”Det bästa av mig” är hennes första turné på fem år och det är med stor glädje vi kan berätta att fredagen den 5 juni står Carola på vackra Skule Naturscen.

”Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upplever just nu en av de lyckligaste perioderna i mitt liv” säger den folkkära artisten.

Under sin drygt 30 år långa karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges mest framgångsrika artister. Genombrottet kom i Melodifestivalen 1983 med låten ”Främling”, en framgång hon följde upp 1991 med ”Fångad av en stormvind” som hon vann Eurovision Song Contest med. Resten är musikhistoria och få svenska artister har sålt fler guld- och platinasäljande album än Carola.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 395 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Barn mellan 0-12 år går in gratis i vuxens sällskap (gäller dock ej numrerade läktarplatser). !

Arrangör: www.livenation.se