x
Billy Idol - Kings & Queens of the Underground

Billy Idol - Kings & Queens of the Underground
Fästningshörnan
D. 2015.27.06 Kl. 20:00

Han är utan tvekan en av de mest ikoniska artisterna i rockhistorien och har gett oss oförglömliga låtar som ”Dancing With Myself”, ”Rebel Yell” och ”White Wedding”. Nu är det klart att ingen mindre än Billy Idol kommer till Sverige i sommar för en konsert på Fästningshörnan i Varberg den 27 juni.

Billy Idol var en av de första och största stilikonerna inom punkrocken på 1980-talet. Hans karaktäristiska leende, den knutna näven och de stora hitsen ”Rebel Yell”, ”Cradle of Love”, ”White Wedding” och ”Dancing With Myself” gjorde honom till en av MTV:s första megastjärnor.

Han har sålt 40 miljoner album världen över och i höstas släppte han sitt första album på över 10 år, ”Kings & Queens of the Underground”. Det är en turné med samma namn som nu äntligen tar honom tillbaka till Sverige för ett par konserter i sommar.

Med en nysläppt biografi med namnet ”Dancing With Myself” och nytt album känns denna levande legend återigen högaktuell, men vi kan lova att det som händer i Varberg i sommar kommer vara en mix av nytt och gammalt, där hans tidlösa hits kommer få den svenska publiken att rebelliskt skrika efter mer.

Vi ses i sommar!


Åldersgräns 13 år
Alla biljetter är ståplats.

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice 0771-130 150.
Rullstolsramp placeras på lämpligt ställe efter det att scenen är byggd.

Följande lämnas hemma:
Systemkameror och videokameror, husdjur, paraplyer, campingstolar, lösa persedlar som kan vålla annan skada, alkohol, glasflaskor, burkar, termos, picknickkorg och liknande.

Filt är välkommet att ta med.

Försäljning av dryck (alkohol i separat område på grund av alkohollagen) och lättare mat finns på området.