x

Volt
Uppsala Konsert & Kongress
D. 2015.06.06 Kl. 20:00

Uppsala Konsert & Kongress
Volt – festivalen för elektronisk musik
Lördag 6 juni, 20.00–03.00

Årets upplaga av Volt – festivalen för elektronisk musik – som arrangeras för sjunde året i rad på Uppsala Konsert & Kongress äger i år rum 6 juni.

Efter sju år räknas Volt definitivt till en av Sveriges mest etablerade festivaler för elektronisk och experimentell musik. Årets upplaga av festivalen bjuder på starka artistbokningar – både svenska och internationella dj:er och producenter kommer både fylla dansgolv och utmana föreställningen om hur musik ska låta. Det blir starkt fokus på visuella och interaktiva element – helt i linje med ambitionen att erbjuda publiken mer än bara musik. På Volt handlar det också om skarpa installationer och spektakulärt ljus.

Musikaliskt handlar Volt om ett varierat och spännande utforskande av den elektroniska musiken. När svenska och internationella dj:er piskar dansgolvet sker det med den allra senaste (eller rentav framtida) dansmusiken. Dessutom blir det en lång rad innovativa liveartister som på olika sätt angriper, omtolkar och utvecklar den elektroniska musiken.


Tid: 20.00-03.00

Biljetter säljs i entrén på Uppsala Konsert & Kongress från 20.00.

www.ukk.se
www.voltfestivalen.se

Arr: Uppsala Konsert & Kongress