x

Strebers
PUSTERVIK
D. 2015.16.10 Kl. 21:00

Adore Music & Pustervik presenterar:
Strebers
Support: Åfysatan
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 16 oktober 2015 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Ålder 18 år

Legendariska punkbandet Strebers firar 30 år och gör det med besked. En återföreningsturné är inbokad och bandet gör sitt nedslag i Göteborg på Instant i oktober.

Bandet bildades 1985 och la ner 1992. Deras skiva Kallt stål, varmt blod har sålt över 20 000 exemplar. De har gett ut klassiska punkdängan Betongbarn. Efter att bandet splittrats bildade några medlemmar Dia Psalma.

Bandet hälsar:

Vänner, det blåser hårt det blåser kallt!

Det långa landet Falukorv 2015 ÄR ett kallt ställe och efter våra 30 år som band är det vår förbannade plikt att åka ut och propagera för ett varmare och bättre Sverige, ett Sverige som vi alla förtjänar att leva i. Med våra texter och vår musik vill vi uppmärksamma fel och brister i dagens samhälle, ett samhälle som kryllar av nynazister, rasister och stenkastare.

I höst vill vi tillsammans med er köra över idioterna med musikaliskavkäftsmällar, kom och fira att STREBERS fyller 30 år och sjung och skåla, kaos och skråla!

Vi kommer att leverera som aldrig förr och med hjälp av Pontus från Dia Psalma på gitarr så kommer detta att bli oförglömligt.

30 år har nu gått och vi är knappast unga längre, men vi kommer alltid att vara ARGA!

Nu jävlar kör vi, är ni me oss!?!

www.adoremusic.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook