x

Urban Cone
PUSTERVIK
D. 2015.21.05 Kl. 19:00

Pustervik presenterar:
Urban Cone
Support: Locals
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Torsdag 21 maj 2015 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Med singlarna "Sadness Disease" och "Robot Love" har indiepop-genierna Urban Cone låtit oss provsmaka på vad som väntar när albumet Polaroid Memories släpps den 29 april. Nu kan vi dessutom stolt presentera att bandet i samband med skivsläppet kommer göra ett antal spelningar i både Sverige, Norge och Danmark.


”Efter att ha varit ute och turnerat i två års tid så har vi hittat vårt sound. Det har aldrig låtit såhär livfullt, det har aldrig låtit såhär stökigt” säger Rasmus Flyckt, en av två leadvokalister om nya skivan. Med albumet Polaroid Memories tar Urban Cone ett stort steg mot sitt stora internationella genombrott. På uppföljaren till debutenOur Youth, innehållande guldsäljande singlarna ”Urban Photograph” och ”Freak”, utvecklar Urban Cone sitt distinkta sound – som Billboard under hösten kallade en mix av ”synth-heavy disco och feelgood indiepop”.

Med Urban Cones alltid lika febriga entusiasm och energiska pop – och ett sound klarare och starkare än någonsin tidigare, kan vi inte vänta oss någonting annat än legendariska konsertkvällar när bandet tar plats på scenen i vår.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook