x

1974 Tribute to Abba - Greatest Hits Tour
Katalin
D. 2015.04.12 Kl. 21:00

1974 - TRIBUTE TO ABBA – GREATEST HITS TOUR

UPPLEV MUSIKEN FRÅN Supergruppen ABBA genom Världens Bästa Tribute Band – Det Engelska bandet 1974 TRIBUTE TO ABBA.

Denna kväll kommer du garanterat åter till ABBA:s glansdagar – då ABBA reagerade på pop-himlen. Det är som att åter får se de fyra orginalmedlemmarna och höra klassiker som "Dancing Queen", "Take a Chance on me" och "Waterloo". När Aileen Mclaughlin och T J Davis (eller är det Agnetha och Anni-Frid) kommer in på scenen är det inte enbart till utseende och kostymer, utan även de fantastiska sångrösterna, som får oss att undra vem de egentligen är. Robert Arnall och Jules Dodd som Benny och Björn gör supergruppen komplett.

Att världen inte glömt ABBA:s fantastiska musik bevisas av att 1974 turnerar för fullsatta konserthus , festivaler och arenor över hela världen. 1974 har även turnerat med superstjärnor som Rod Stewart, Kylie Minogue, Tom Jones och Sir Cliff Richard. Nu kommer dom alltså åter till Sverige och UPPSALA - KATALIN efter tidigare succéturné.

Taket lyfte med ABBA

”Abba-coverbandet var något aldrig tidigare skådat i Konserthuset - Västerås.

Man skulle kunna tro att folk är druckna men spontandansen började redan före 20-minuterspausen. Åskådarna flyger upp ur stolarna vid både väntade och otippade tillfällen, samfällt och allena, omfamnar varandra och minst sagt artisternas framträdande.

Sista halvtimmen överger publiken stolarna helt och dansar besinningslöst. Jag har varit i Konserthuset många gånger men aldrig upplevt en så hög dopaminnivå.”

WILLIAM HOLM VLT 30 NOVEMBER 2014

Fantastiskt bra covershow

Hela det fullsatta konserthuset förstod direkt vad det var frågan om när de två sångerskorna föreställande Agneta och Annefrid dansade in på scenen, uppbackade av ”Benny” på elpiano och ”Björn” på gitarr.

Sångerskorna dansade samspelt samtidigt som de med imponerande sångröster övertygade med förebildernas typiska melodistämmor. Showen var fantastiskt bra och bidrog i alla fall för mig till att skapa rätt känsla och stämning inför helgens advent!

Christina Smedbakken Gävle dagblad 27 nov 2010

Arrangör: www.euroentertain.com

Tider
Insläpp kl 19.00
Start kl 21.00
Spellängd: 2 x 40 minuter