x

Alcazar - Disco Defenders
RONDO
D. 2015.08.05 Kl. 21:00

Övrig info:
Åldersgräns: 18 år, i målsmans sällskap 13 år. Lördagsmatinéer i maj åldersgräns 10 år.
Bokning av rullstolsplatser kontakta Lisebergs Nöjesbokning 031-400 100.
Tips! Din biljett gäller som entré till Liseberg, om nöjesparken är öppen aktuellt föreställningsdatum.

I vår intas Rondo av discogudarna Alcazar. Uppsättningen Disco Defenders blir en supershow med glitter, glamour och discoklassiker, från dåtid till nutid. Några av världens mest igenkända discolåtar varvas med ALCAZARS fantastiska hitparad.


Den storslagna showuppsättningen Disco Defenders blir en festkväll av sällan skådat slag, sprängfylld av humor, drama, mystik och discohits med stadiga beats. Publiken bjuds in till fest i det mest glamorösa av vardagsrum. Och vi garanterar att det kommer att bli svårt att sitta kvar på stolarna. Förutom Alcazar består ensemblen av några av Sveriges absolut bästa dansare och ett band med gräddan av Sveriges musikelit. För regin står Edward af Sillén.
Med Disco Defenders förädlas hela krogshowkonceptet på Rondo och gästen bjuds på en totalupplevelse som inte slutar förrän inpå småtimmarna. Direkt efter showen förvandlas Rondo till en modern nattklubb med både dansgolv och barhäng.
Välkommen till en helt ny typ av showupplevelse.


TIDER OCH ÖVRIG INFORMATION
Föreställningen är ca 1 tim och 30 min lång. Efter showen kommer en DJ att spela. Efter showslut kommer stolarna på Parkett dansgolv att plockas bort och ge plats åt ett dansgolv (gäller ej lördag matiné).


Showen startar kvällstid kl 21.00. Rondo öppnar kl. 18.30. Matgäster skall vara på plats senast kl. 18.30, övriga gäster kl 20.00.
Önskar ni att äta väljer ni något av följande alternativ som ingår i biljettpriset:
Matplats: Showbiljett inkl. meny,
trerätters meny med kaffe.
Barplats nedre våning: Showbiljett inkl. tapaspaket, tapastallrik och ett glas Cava.


Matinéföreställningarna på lördagar startar kl 15.00. Rondo öppnar kl 13.00. Matgäster skall vara på plats kl 13.00, övriga gäster kl 14.00.
Önskar ni att äta väljer ni något av följande alternativ som ingår i biljettpriset:
Matplats: Showbiljett inkl. tapaspaket,
tapastallrik, kaffe och kaffegodis.
Barplats nedre våning: Showbiljett bar, inkl. tapaspaket, tapastallrik, kaffe och kaffegodis.


På matinéföreställningarna i maj har vi även barnpriser för barn mellan 10-16 år. Barnbiljett inkl. meny pannkakor och sylt & glass med chokladsås 390 kr. Barnbiljett show 300 kr. OBS! gäller ej barplatser!


 


Meny och tapaspaket


Biljettalternativ


Arenaplan


Boende


Alcazars hemsida