x

Danish Dynamite
Societetsparken
D. 2015.07.08 Kl. 18:00

Dundersuccén Danish Dynamite med Kim Larsen och Sanne Salomonsen tillbaka 2015!

Efter de senaste årens utsålda succéer
i Göteborg, Malmö, Marstrand, Ystad och Båstad är det nu klart att det danska dynamitpaketet återkommer till Sverige. Dundersuccén “Danish Dynamite” kommer för första gången att besöka Varberg och dessutom är man tillbaka i Ystad, där man senast, 2010, blev en stor publikfavorit!

KIM LARSEN & KJUKKEN
Kim Larsen har varit en stor del av Danmarks musikliv i mer än 30 år.
På 70-talet som rösten i legendariska Gasolin, på 80- och 90-talen med en framgångsrik solokarriär och de senaste åren tillsammans med bandet Kjukken - deras album Mine Damer og Herrer samt Du Glade Verden har på senare år sålt riktigt bra på hemmaplan. Han har alltid varit populär i Sverige och sommaren 2015 är han tillbaka, med material från hela karriären - från Gasolin via soloperioden till nyskrivet material.

SANNE SALOMONSEN BAND
Melodifestivalsaktuella Sanne Salomonsen är Danmarks “Leading Lady Of Rock” är också den danska artist som har nått störst framgångar i Sverige, bl a med låtarna Den Jag Elsker och Hvis Du Forstod. 2005 deltog hon även i den svenska Melodifestivalen och det är klart sedan tidigare att Sanne Salomonsen medverkar i melodifestivalen 2015 med bidraget Nonetheless tillsammans med Marie Bergman.