x

Emil Jensen
Immanuelskyrkan
D. 2015.01.04 Kl. 19:00

En föreställning av och med EMIL JENSEN
En av sveriges bästa och mest samtida artister kommer till Strandgatan tjugo i Halmstad.
Nya albumet, "I Det Nya Landet", släpptes i höstas, och på skivan gästas han bland annat av artister som Klara Söderberg (First Aid Kit) och Johan T Karlsson (Familjen).
Emil har tidigare släppt fyra hyllade album och turnerat med sina konserter och föreställningar genom hela norra Europa. Han är en mästare utan motstycke på att kasta sig mellan musik och tal, humor och allvar, personligt och globalt som om det vore den mest naturliga sak i världen.
Emil har genom åren gjort sig känd för att våga ta ställning som artist och kämpa för mänskliga rättigheter, hållbar utveckling, jämställdhet och solidaritet. I föreställningen duckar Emil inte för allvarliga ämnen, men lyckas hela tiden hitta hopp och värme i sin poetiska satir. Låtar från nya skivan och gamla favoriter från de tidigare, varvas med nya hissnande monologer i Emils helt egna genre av mellansnack.


Bokade o betalda biljetter ska vara uthämtade hos ombud innan kl 12.00 konsertdagen. Inga biljetter kan hämtas i kassan på Immanuelskyrkan konsertkvällen.
Konserten vara ca 1,5 h.

Handikapplatser kan bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.