x

Robert Wells Trio and the Vocalettes
Scen på Bônn
D. 2015.01.08 Kl. 20:00

Robert Wells Trio och Vocalettes!

Scen på Bönn Lördag 1:e Augusti

” Good music summertour”

2014 fyllde Rhapsody in Rock 25 år, detta firades med en stor Sverigeturné och återigen fyllde Robert Wells det stora arenorna, återkomsten blev en succé!

Rhapsody in rock kommer fortsätta turnera under våren med full styrka och däremellan kommer Robert även besöka Kina för tv inspelningar och galor. Samtidigt som Robert så klart är jätteglad för det enorma intresset och de fina recensionerna som Rhapsody in rock fört med sig så längtar han alltid tillbaks till de små intima konserterna med sin trio.

Sommaren 2015 gör Robert Wells några få utvalda konserter i ett litet och intimt format tillsammans med sina vapendragare Lasse Risberg (bas) och Roine Johansson (Trummor). Publiken kommer bjudas på en helkväll fylld av humor, jazz, swing , boogie-woggie och rock, vi vågar utlova en musikalisk kväll i världsklass som publiken sent kommer glömma.

Robert Wells kommer till Scen på Bönn lördag 1:e augusti och till konserten har han även med sig Vocalettes där för övrigt Roberts fru Maria Wells finns med som en av gruppmedlemmarna. Detta blir första gången Robert Wells kommer till Scen på Bönn och han hälsar att han ser mycket fram emot det.

Meverkande: Robert Wells, Lars Risberg och Roine Johansson samt Vocalettes

Arrangör: Westpoint Event AB