x

Abramis Brama
Rockborgen
D. 2015.27.03 Kl. 19:00

När Abramis Brama släppte debutskivan Dansa tokjä¨velns vals i slutet av 90-talet var de i princip ensamma om att spela tung hå°rd rock på svenska. Med deras musik sammanfogade de det tidiga svenskspråkiga rock-arvet från Pugh och November med Black Sabbaths tyngd, Mountains sväng och även inslag av folkton och psych. Sedan dess har trender kommit och gått men Abramis Bramas vision är oförändrad.
Senaste skivan Enkel biljett släpptes i maj 2014 och har hyllats av såväl bandets fans, som både svensk och utländsk press, som en av bandets största stunder. ”Något av pionjärer för band här och nu i 2000-talet, och efterfö¨ljarna är många. Briljanta låtar och texter som sitter som en smäck rakt in i medvetandet” skrev Sweden Rock Magazine.

https://www.facebook.com/AbramisBrama?fref=ts

Support:
Med sitt dåvarande band ”Desert Bloom”, framträdde Filiph Englund 2011 som förband till ”Graveyard”. Nu kommer hans nya band ”Magic Jove”. Med inspiration från den tidiga bluesrocken med exempel som ”Cream” och ”Pink Floyd” träder dom in i den legendariska powertrioskaran. Gitarrsolon och drivande basgångar kryddas med bluesig sång.

https://www.facebook.com/MAGICJOVEBAND?fref=ts


Åldersgräns: 13 Gränsen är strikt.

Kafeservering hela kvällen.

Lokalen är tyvärr inte anpassad för rörelsehindrade.

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén från kl 19 (stämpel på handen). Konserten börjar senare.

OBS! Beställd eller betald biljett kan ej uthämtas på spelstället! Biljett måste hämtas ut hos Ticnetombud.