x

E-type & Dr Alban
Solgården, Tylösand
D. 2015.05.08 Kl. 19:00

Nöjet presenterar konsert med E-Type & Dr Alban: Konsertsommaren på Tylösand avslutas den 5/8 med två 90-talsikoner och hits på löpande band!

Dr Alban

Historien om fenomenet Dr Alban startar 1990 då studenten och DJ:n Alban Nwapa träffar den senare än mer legendariske skivproducenten Denniz Pop. “Ljuv musik uppstod”, som det så fint heter, och första singeln “Hello Afrika” (där f ö också Leila K medverkade) blev direkt en megahit. Efter det följde turnéer världen över och fler hits som Sing Hallelujah, No Coke m fl.

Dr Alban har till dags dato sålt imponerande 15 miljoner CD-skivor och som en del i hans världsturné besöker han exklusivt Halmstad den 5 augusti.

E-Type

Martin ‘E-Type’ Eriksson började sin musikkarriär 1991 när han tillsammans med Stakka Bo släppte några singlar som duo utan större framgång.

Även i hans fall var det när han 1994 som soloartist började jobba med Denniz Pop och Max Martin som det stora genombrottet kom. Set The World On Fire var första låten som spelades i varenda radio och på varje disco i Sverige, och det riktigt stora genombrottet kom snart med This Is The Way. Efter det har E-Type varit en trogen “hitmaskin” och listan av hits med bl a Here I Go Again, Paradise, Life, Angel’s Crying och Campione 2000 kan göras nästan hur lång som helst...

E-Type var under hösten 2011 med i TV-programmet Så mycket bättre, och det var i den vevan som han senast släppte ny musik.

Onsdag 5 augusti kommer dessa båda hitmaskiner alltså att framföra varsin färgsprakande show på Solgården i Tylösand - en kväll att minnas!


Lite saker att tänka på:
Grindarna öppnar 19.00
Konsert start ca 21.00 Kom i god tid.

Vi har försäljning av Öl o Vin etc. samt god mat.
Medtag i möjligaste mån kontanter, för att snabba på köerna.
Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.
Ej heller egen mat o dryck.

Åldersgränsen är 18 år


www.nojet.se