x

The Tallest Man On Earth
Konsert & Kongress
D. 2015.08.10 Kl. 19:30

The Tallest Man On Earth på höstturné.

The Tallest Man On Earth gör i sommar endast tre spelningar i Sverige – alla slutsålda sedan länge. Vi kan nu äntligen avslöja att de som inte hann köpa sina biljetter får en ny chans i oktober. Med nya albumet Dark Bird is Home (ute 12 maj) i ryggen åker The Tallest Man On Earth på höstturné – med stopp i Göteborg, Stockholm, Umeå, Linköping och Falun.


Med sin fängslande röst, unika texter och karaktäristiska gitarrmelodier har The Tallest Man On Earth trollbundit både recensenter och publik världen över sedan den självbetitlade EP:n släpptes 2006. Den 12 maj är han äntligen tillbaka med en ny låtskatt – Dark Bird is Home. Efter att ha sålt slut sommarens tre Sverige-spelningar, kan vi nu äntligen avslöja att The Tallest Man On Earth även kommer åka på turné i höst!

Dark Bird is Home har beskrivits som ett album som inte bara kommer från en tid, ett ställe eller en inspelning. Låtarna och soundet har fångats i olika studios, länder och lador och bär med sig en vädersäkrad kvalité, lite smuts och lite grus.??

Med ?Dark Bird is Home är The Tallest Man On Earth som mest personlig och direkt och stundvis djupare och mörkare än någonsin. Men det är också ett album med inslag av nyckfullhet och med en doft av en ny början – med låtar både storslagna och tröstande, som höga träd och vidsträckta landskap.

Du kan förvänta dig den mest högljudda The Tallest Man On Earth på hans fjärde album – men också det mjukaste och mest lågmälda. Med det första smakprovet från skivan ute (Lyssna på låten "Sagres" här ) känner vi oss övertygade om att ett av årets bästa album väntar runt hörnet – och att vi har några magiska konsertkvällar framför oss.

SUPPORT: Phil Cook (us)

Insläpp kl 19:00
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Arenabolaget 013-190 00 00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av ett glas bubbel & 2-rätters meny


Välkomstdrink, ett glas Prosecco

Varmrätt
Halstrad Ryggbiff serveras med baconstekt skogssvamp, rödvinssky samt glaserade rotsaker.
Eller
Bistrons klassiska fiskgryta med smaker av saffran, chili, citrongräs och grönsaker. Serveras med limeaioli.

Dessert
Mousse på svarta vinbär & vit choklad serveras med rörda bär och knäckflarn.

Pris 295:-

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.arenabolaget.se