x
Melody Gardot

Melody Gardot
The Theatre – Gothia Towers
D. 2015.29.11 Kl. 19:30

Vi är väldigt glada att meddela att den internationellt bästsäljande sångerskan, låtskrivaren och musikern Melody Gardot äntligen kommer tillbaka till Sverige för en konsert på Gothia Theatre i Göteborg den 29 november!

Melody behöver ingen närmare presentation för Sverige. Hon har själv på ett utomordentligt sätt presenterat sig för den svenska publiken under de senaste åren via sina album, TV-program och flera utsålda och hyllade konserter.

Med albumet ”My One And Only Thrill” från 2009 vann Melody Gardot svenskarnas hjärtan. Albumet sålde mer än 1,5 miljoner exemplar och gav oss låtar som blivit moderna klassiker. I Sverige blev det årets bäst säljande album och kvalificerade för dubbel platina.

Den 29 maj i år släpps nya albumet ”Currency Of Man” och här har Melody återigen samarbetat med den Grammy-vinnande producenten Larry Klein (producent för ”My One And Only Thrill”). Det efterlängtade albumet är en intensivt kreativ milstolpe, som överskrider musikaliska genrer som jazz, blues, R&B och erbjuder en mix av sociala och musikaliska uttalanden.

Melody Gardot har en fantastiskt vacker och helt unik röst och en utstrålning som andas både skönhet, styrka och skörhet. Med en naturlig talang och musikalisk finess har Sverige verkligen tagit henne till sitt hjärta. Ett färskt exempel på hennes storhet både som människa och artist är programmet ”Det handlar om livet” som sändes på SVT2 i mars i år, där ALS-sjuke Roberts högsta dröm gick i uppfyllelse då han fick ett långt och gripande möte med Melody efter hennes konsert på Dalhalla 2013.

Det är en ära för oss att återigen få hälsa denna stjärna tillbaka till Sverige i höst!

Åldersgräns 13 år

Onlineförsäljning stänger klockan 16:00
Biljetter säljs i dörren från klockan 18:00 såvida konserten inte är slutsåld.

Dörrarna öppnas 18:00
På scen 19:30

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150