x

MS MR
Debaser Strand
D. 2015.09.09 Kl. 19:30

Den New York-baserade duon MS MR's debutsinglar skapade en tryckvåg som skakade om bloggosfären fullkomligt år 2012. Musiken har liknats vid både Florence + the Machine och Lana Del Rey och vandrar rent genremässigt som en rastlös själ mellan drömsk pop, dark wave och alternativ rock.

Efter deras debut haglade de fina recensionerna ner som ett meteoritregn över bandet och de blev hyllade för sin säregna framtoning. De var en del av det nya - den digitala vågen unga som blandar musik, tumblr och konstnärliga, korta youtube-klipp på ett nyskapande sätt. Jay-Z stämde in bland hyllningarna, Usher besökte deras gig och den legendariska Amy Winehouse-producenten Tom Elmhirst valde att gå in i ett samarbete inför deras nästa släpp.

I början av april släpptes singeln Painted från deras kommande fullängdsalbum med samma namn – och de slutsålda spelningarna har radat upp sig som på pärlband.

Den ostoppbara popduon från New York gör i början av hösten ett stopp i Sverige. Vi kan nu stolt presentera att MS MR kommer till Debaser Strand den 9 september!

Åldersgräns 18 år.

Dörrarna öppnar 18.30 och konserten startar kl 19.30

Arrangör: www.luger.se