x

Familjen Svängsson
Dieselverkstaden, Stora Scen
D. 2015.13.06 Kl. 10:30

FAMILJEN SVÄNGSSON

Nu får äntligen den mest kräsna publiken, de största finsmakarna och förståsigpåarna, nämligen barnen, en musikupplevelse de sent kommer att glömma! En aktiv publik som deltar med sång och rörelser gör det hela ännu roligare!

När; Kl 10:30
Var; På Dieselverkstadens Stora scen

Vi är stolta över att kunna presentera en musikföreställning med helt egenkomponerad musik. Texterna är lekfulla, humoristiska, allvarliga, kloka, direkta, och lättillgängliga för barnen.
Vi utlovar akustisk musik med hög kvalité som gör sitt avstamp i jazzen! Genom vår konsert vill vi inspirera och även locka fram lusten att skapa själva hos barnen. Lekfullheten genomsyrar våra konserter och vår förhoppning är att publiken, ung som gammal, ska gå ifrån vår konsert med ett leende på läpparna.
Välkomna in i Familjen Svängssons jazzmysiga musikaffär! Farsan Svängsson står i kassan och spelar på sin kontrabas. Pappa Börje sköter lagret, fast spelar hellre på sina trummor. Storebror Adde ansvarar för keyboardavdelningen men sitter helst bakom den stora svarta flygeln. Lillasyrran Lisa chefar och charmar kunderna och sjunger så det svänger i hela butik- en. Följ med familjen Svängsson på ett musikaliskt äventyr !

Lisa Östergren; sång, klockspel och melodika
Andreas Landegren; piano, sång
Josef Kallerdal; bas, sång
Isak Andersson; trummor, sång

Familjeföreställning från 3 år

Biljetter; 100 kronor
Köps här på ticnet eller i Dieselverkstadens biljettkassa.

Mer om Barnmusikfestivalen;
Den 13 juni är det dags för 2015 års upplaga av Barnmusikfestivalen på Dieselverkstaden. På artistprogrammet syns Jazzoo med Oddjob,Oskar Danielsson samt Familjen Svängsson – alla har varit nominerade till Grammis för bästa barnskiva under de senaste åren. Viktiga festivalingredienser är förstås att skapa själv i specialverkstad, kanske få en glass eller korv samt att få en skiva signerad av artisterna.
Barnmusikfestivalen arrangeras av musikarrangörsföreningen Musik i Dieselverkstaden (MiD) och det är det fjärde året som den arrangeras.
Konserterna vänder sig till barn mellan 3-10 år, men är även populär som familjeföreställning.

Varmt välkomna!

www.dieselverkstaden.se