x

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox
Berns
D. 2016.10.05 Kl. 20:00

För några månader sedan besökte de Stockholm och bjöd på en fantastisk och oförglömlig konsert på Fasching. Nu kan vi meddela att denna banbrytande grupp, som tar samtida pophits och levererar dem i mästerliga vintageversioner, återvänder till Sverige nästa år för föreställningar i våra tre största städer.

Föreställ dig en Beyoncé-, Britney Spears- eller Taylor Swift-låt omarbetad som om de vore skrivna för Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland, eller Nina Simone och till det ett medryckande mini-storband som låter som en elegant Benny Goodman-orkester på energidryck.

Sedan deras cover på Miley Cyrus "We Can’t Stop” som nu har över 13 miljoner visningar på YouTube, har kollektivet med oändlig talang blivit YouTube-kanalen med stort Y. Förra månaden nådde Postmodern Jukebox-kanalen över 1,2 miljoner prenumeranter, och de har på kort tid skrapat ihop över 240 miljoner visningar. Nyligen förvandlade de Taylor Swift till vintage-kabaré med sin version av ”Blank Space”, jazzat upp Meghan Trainors ”All About That Bass”, lagt på ett souligt 70-talsfilter på Backstreet Boys ”I Want It That Way” plus en kraftfull aukustisk pianoversion av Hoziers ”Take Me To Church”.

Precis som med sina otroligt populära videoklipp överbryggar PMJ’s livekonserter gapet mellan generationer och genrer på ett helt fantastiskt sätt, som tilltalar alla. Detta bör man inte missa!


Åldersgräns 18 år

Kom ihåg att hämta ut din biljett!
Make sure to pick up your ticket!

Biljettförsäljningen slutar 20:00 samma dag som eventet. Se till att hämta ut din biljett!

Mer information, besök: www.berns.se
eller www.livenation.se