x

Jamie Lawson
Debaser Strand
D. 2015.11.11 Kl. 20:00

Presenteras av FKP Scorpio:

Jamie Lawson har sålt ut konserter världen över och turnerat med fantastiska artister så som Damien Rice, Ben Howard, Ellie Goulding, Van Morrison och Ed Sheeran. Faktum är att den sistnämnde giganten blev så förtjust i Jamies fantastiska sound att när han startade sitt skivbolag Gingerbread var Jamie den första artisten att signera ett skivkontrakt hos honom.

Den Irländska singer/songwriterns rykte har skjutit i höjden under det senaste året. Hans singel ”Wasn’t Expecting That” landade på Irländska topplistans första plats och med en YouTube-sida som kan skryta med drygt en halv miljon visningar har han skapat en perfekt plattform för att bygga en fanskara åt hans djupa och innerliga texter och musik.

Jamie har ägnat de senaste åren åt att finslipa sitt texthantverk och har under tiden byggt upp en publik runt om i världen. När Ed Sheeran i mars 2015 startade upp skivbolaget Gingerbread visste han direkt att han ville arbeta med Jamie, som idag är ensam om att vara signerat till Gingerbread.

Nu kommer Jamie till Sverige och förärar Stockholm med ett besök i höst. I november gör Jamie Lawson en intim spelning på Debaser Strand. Ta chansen att se honom där, innan det fullkomligt exploderar.

Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)