x

Judas Priest, Platinumbiljetter
LÖFBERGS ARENA
D. 2015.04.12 Kl. 19:30

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticnet.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de bästa tillgängliga biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.


Förra året släppte Judas Priest sitt senaste album ”Redeemer of Souls” och det blev deras största listframgång i karriären. De brittiska kungarna av heavy metal är tillbaka, och nu återvänder de till Sverige för konserter på Löfbergs Arena i Karlstad den 4 december i år och Ericsson Globe i Stockhom den 5 december.

Det finns inte många metalband med en sådan lång och framgångsrik karriär som Judas Priest. Med klassikeralbum som ”British Steel”, ”Screaming For Vegeance” och ”Painkiller” och arenagiganter till hitlåtar som ”Breaking The Law”, ”Living After Midnight” och ”You’ve Got Another Thing Comin” råder det inga tvivel: Judas Priest förtjänar sin titel som metalgudar. Det har pratats om att de efter förra turnén inte skulle fortsätta, men efter senaste dundersuccén med albumet ”Redeemer of Souls” är de i allra högsta grad aktuella.

Judas Priest kommer till Sverige igen och lovar att spela alla favoriter från deras snart 45-åriga karriär och självklart bjuds det på låtar från deras senaste hyllade alster.

Judas Priest bildades i början av 70-talet i Birmingham, England, en plats där heavy metal föddes enligt många. Bandet var en av de första som bar nitar och läder, en look som snabbt plockades upp av fansen och nu är självklar för metalälskare.

Missa inte när ett av de mest legendariska och inflytelserika metalbanden genom tidigare förärar oss med ytterligare ett besök. Kanske blir det det sista…