x

Deathcrusher Tour 2015
Restaurang Trädgårn
D. 2015.08.11 Kl. 18:30

Deathcrusher Tour till Sverige i höst

Fyra av de hårdaste och mest extrema metal-banden, Carcass, Obituary, Napalm Death och Voivod, åker på turné i Europa i höst med sin gemensamma ”Deathcrusher Tour”. Tillsammans med Herod som special guest besöker de Göteborg den 8 november och Stockholm den 9 november för två kvällar av ”mosh pit mayhem”.
Carcass, Obituary, Napalm Death och Voivod har varit goda vänner länge och har spelat ihop tidigare vid olika tillfällen, men att åka på turné ihop blir en helt ny upplevelse för banden. Höstturnén blir deras första i Europa så missa inte två helt unika spelningar, på Trädgårn i Göteborg den 8 november och på Fryshuset i Stockholm den 9 november.

”Vi ser verkligen fram emot ”Deathcrusher Tour”, jag tror att den musikaliska historian mellan våra band talar för sig själv och det känns fantastiskt att vara en del av det här”, berättar Shane Embury från bandet Napalm Death.

”Vi har varit goda vänner länge och har spelat tillsammans under olika tillfällen tidigare men den här turnén är något väldigt speciellt för oss. Kom igen, Carcass, Obituary, Napalm Death och Voivod på samma kväll? Det är ett galet paket! Jag förväntar mig inget annat än vilda mosh pit mayhems varje kväll” fortsätter han.

Det blir tveklöst två spelningar som en metal-älskare inte får missa!

Medverkande band: Feat. Carcass, Napalm Death, Obituary, Voivod & Herod

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 350 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.Insläppstid: kl 18.00
Konsertstart ca kl 18.30

Åldersgräns: 18 år

Arrangör: www.livenation.se