x

Julbord Med Rockshow
Djurönäset
D. 2015.28.11 Kl. 18:30

Den 28 november kommer Rickfors, Ronander och Hylander till Djurönäset med sin show från sommarens turné. Vi släpper nu pga av stor efterfrågan 200 extra biljetter till enbart rockkonserten för 395:-/person. Insläpp från 21.00. Boka era platser nu till årets rockshow med RRH.
Varmt välkommen till Djurönäset.

Supergruppen med de tre artisterna Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander etablerades på allvar under 2014. Artisterna som skapat en stor del av den svenska rockhistorien är nu under 2015 tillsammans på scen för första gången och genomför under sommaren 2015 en gemensam turné. Med hitsen, med nyskrivet spännande material, med all den energi och erfarenhet som fyra decennier i rockens tjänst kan ge. Det här är på riktigt – Det här är originalet – Det här är…

"Vi bjuder in till en underbar kväll med ett äkta hemlagat, smakfullt julbord. När mörkret tränger sig på tänder vi lyktor och lyser upp vägen utanför. Din varma glögg är bara början på kvällen. Kockarna överträffar även i år förväntningarna och de egna juldelikatesserna serveras tillsammans med läckra klassiker, allt hemgjort och tillagat med kärlek.

En kväll för hela företaget, den stora och lilla familjen eller som en perfekt avslutning på en vinterkonferens. Boka era platser nu till årets julbord och show.
Varmt välkommen till en riktig jul på Djurönäset."


Boka gärna logi direkt på:www.djuronaset.com