x

The Del-lords
Kulturbolaget
D. 2015.26.09 Kl. 20:00

Tyvärr måste vi meddela att The Del-Lords har tvingats ställa in sin kommande Europaturné och därmed även spelningen på KB den 26 september. Detta på grund av benskada. I nu läget är det oklart när turnén kommer kunna ombokas.

Vi kommer därför återlösa samtliga biljetter.

Vi tackar er för er förståelse och önskar Eric en snabb återhämtning!

 

Efter över 20-års uppehåll bröt The Del-Lords sin tystnad 2013 med albumet "Elvis Club". Släppet följdes av en Europturné och ett par lyckade spelningar på St. Gertrud i Malmö. Nu är det dags för detta legendariska band från New York att återvänder till stan och den 26 september ser ni dem live på KB!

Bandet bildades 1982 och under 80-talet hade de ett rykte som ett av USA:s mest övertygande rockband. De levererade äkta rock'n'roll i en tid då det fanns väldigt lite sådant. Under loppet av fyra studioalbum och otaliga svettiga klubbgig fick bandet en stor och trogen fanskara runt om i världen. 1990 upplöstes bandet, men återförenade 2010 för en turné i Spanien. Den nya musikaliska gnistan ledde till albumet "Elvis Club".

Live på scen ser ni originalmedlemmerna Scott Kempner (sång/gitarr), Eric Ambel (gitarr) och Frank Funaro (trummor) samt den nya basisten Steve Almaas.

Åldersgräns 13 år

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150