x

The Last Band - Releasefest + Wolves in Haze + Crooked Horns - The Last Band - Releasefest
Sticky Fingers
D. 2015.26.09 Kl. 19:00

The Last Band:
Göteborgsbandet som startade 2011 har hunnit göra en hel del väsen om sig. Singelsläpp i Sweden Rock Magazine samt öppnat Sweden Rock Festival 2013. Dom har även betat av Metaltown, Tons Of Rock Festival och bränt av en turné i New York som headline på diverse klubbar runtom i Brooklyn och på Manhattan. Fokus har alltid legat på en explosiv liveshow och detta har fått det efterlängtade albumsläppet att släpa efter. Nu har dom dock tagit sig i den trasiga jeanskragen och gjort slag i saken. Skivan ”Rats Of Gothenburg” släpps digitalt den 25:e september så alla har exakt ett dygn på sig att lära sig att skrika refrängerna.
Skivan kommer finnas tillgänglig på konserten på limiterad genomskinlig vinyl i 300 exemplar så missa inte att haffa en! Efter spelningen kommer festen flyttas ner till källaren där bandet kommer att spela skivor och göra sitt bästa att inte drunkna i rödvin och tequila.
www.facebook.com/TheLastBandmusic
https://youtu.be/meCdxTPUWG8
https://youtu.be/0LVrUbAwJN4


Wolves In Haze:
Midvinternattens köld är hård, riffen gnistra och glimma. Alla gå på rockkonsert i enslig gård, ändra fram till midnattstimma. Snön ligger vit på haken, endast vargen är vaken.
De dimmiga vargarna flockades 2014 för att göra upp med sina inre rovdjur! Manne från Deadheads och Olle från The Effecter gick ihop med Kalle och Vicke från Långfinger.
Nedstäm och tungt och dimmigt! Just exakt så!
https://www.facebook.com/wolvesinhaze

Crooked Horns:
Blackened Rock från Göteborg
https://www.facebook.com/crookedhornsofficial