x

Alonzo & Fas 3 Med Gäster + Support: Knivderby
Sticky Fingers
D. 2015.17.10 Kl. 19:00

Är du en av dem som missade KSMB:s exklusiva och tokhyllade återförening på Bråvalla i somras? Då missade du sannolikt också att de på hemvägen tog festen vidare till Debaser Strand i Stockholm där ALONZO & FAS 3 samlade ett helt gäng från Sveriges yttersta musikelit och bjöd på en spelning som kallats ”den bästa i Debasers historia” av flera som var där... Aningen bittert, eller hur?
Det sägs att man inte alltid får en andra chans att rätta till sina misstag, men i detta fall erbjuds nu en unik möjlighet att ställa saker till rätta och få uppleva detta spektakel här i Göteborg! Den 17 oktober dyker ALONZO & FAS 3 upp med detta löjligt feta paket!

Förutom ALONZO & FAS 3 kommer vi att få se gäster från THE HIVES, KSMB, TEDDYBEARS, STOCKHOLMS NEGRER, m.fl. Så vad sägs Göteborg? Är det inte rimligt att vi fyller stället och tillsammans skapar en kväll som garanterat kommer gå till stadens rockhistoria?!

Även om ALONZO & FAS 3 är kvällens stjärnor, så kommer det givetvis bjudas på en kavalkad av hits från flera av de olika banden, så exakt var detta kommer sluta är oklart… Vad som däremot är glasklart är att du för ynka 200 spänn har chansen att uppleva en helt unik kväll med konstellationer som kanske aldrig mer (?) kommer synas tillsammans i ett liknande sammanhang. Efter denna lilla tur kommer det dessutom dröja innan ALONZO & FAS 3 gör fler spelningaröverhuvudtaget, då de ska in i studion ett bra tag framöver.
Är du fortfarande inte helt övertygad om att detta kommer bli dina bäst investerade slantar någonsin så kastar vi in den lilla detaljen också om att självaste KNIVDERBY kommer öppna kvällen! De är superaktuella med en rykande färsk skiva och såklart hungriga på att testa det nya materialet live, så bara detta i sig är ju värt besöket.
NU ÅKER VI - GÖR DIG REDO FÖR EN MAGISK KVÄLL MED VRÅLROCK AV HÖGSTA KLASS!!!