x

Hasse & Tage - Musikskatten
Konsert & Kongress
D. 2015.24.10 Kl. 15:00

Hasse & Tage – Musikskatten

Vid uruppförandet på 2012 års upplaga av Stockholms Kulturfestival kunde vi för första gången avnjuta ”Hasse & Tage – Musikskatten”. Succén var ett faktum. Med familjerna Alfredson och Danielsson på första parkett gästades föreställningens världspremiär av över 20.000 besökare och jublet klingade länge och väl över Gustav Adolfs Torg efter sista tonen. När den senare under hösten sattes upp på Scalateatern tog biljetterna slut så fort att en extraföreställning fick sättas in - så stor var efterfrågan på hyllningen av de två genierna Hans Alfredson och Tage Danielsson. Förra hösten gästade föreställningen Berns under deras 150 år jubileum och fick en stående ovation från självaste Hans Alfredson på första parkett. Lunds humorfestival och Amiralen i Malmö har även dem köpt in den kritikerrosade föreställningen som bjuder på en kavalkad av artisternas egna personliga favoriter av Hasse & Tage. Detta visar på duons stora bredd och att deras texter och melodier fortfarande trollbinder publiken – gammal som ung.

Hans Alfredson och Tage Danielsson är ett av de tyngsta radarparen svensk underhållningsscen har upplevt och är, än idag, inspirationskällor till de flesta stora svenska humorartisterna.

Medverkande
Lill Lindfors, Svante Thuresson, Monica Dominique, Tina Ahlin, Stephan Lundin, Lise & Gertrud samt kapellmästare Carl Bagge med orkester.

Insläpp kl 14:30
Längd ca 2 timmar, inkl paus
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Arenabolaget 013-190 00 00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av ett glas bubbel & 2-rätters meny


Välkomstdrink, ett glas Prosecco

Varmrätt
Halstrad Ryggbiff serveras med baconstekt skogssvamp, rödvinssky samt glaserade rotsaker.
Eller
Bistrons klassiska fiskgryta med smaker av saffran, chili, citrongräs och grönsaker. Serveras med limeaioli.

Dessert
Mousse på svarta vinbär & vit choklad serveras med rörda bär och knäckflarn.

Pris 295:-

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.arenabolaget.se