x

Min Bästa Jul – en Nära Julkonsert Med Carola
Gävle Konserthus
D. 2015.22.11 Kl. 19:30

Med utsålda konserter på rekordtid och turnéer som hyllas av både press och publik kan vi glatt konstatera att Carolas återkomst på livescenen är lika efterfrågad som förtrollande. ”Det bästa av mig”-turnén orsakade komplett biljettrusning i våras och sommarturnén ”Det bästa av mig - del 2” har varit i fortsatt segertåg i samma anda.

Under året har vi sett Carola i en grandios sättning med hits uppradade bredvid varandra och ett högt tempo. I ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola” ser vi dock henne henne i en mer stillsam och intim sättning med Carolas röst i fokus. Tillsammans med handplockade musikanter från Sveriges elit kommer vi få ta del av en traditionell julkonsert med de mest älskade sångerna Carola sjungit, exempelvis "Hej mitt vinterland" och "Himlen i min famn".

Carola: " Det känns naturligt helt rätt och för mig att ge konserter i jultid nu när jag fått upp ångan! Den oerhört starka och varma respons jag fått uppleva i år får mig att längta att dela mina bästa julsånger med publiken igen. Med fina musikaliska penseldrag önskar jag ta fram den känsla av helighet och värme som julen har att ge! Jag ser fram emot att dela minnen från mina barndomsjular och även de starka upplevelserna jag har från inspelningarna i födelsekyrkan i Betlehem. Det bästa av alla mina jular i en konsert, så här långt."

Carola är av många förknippad med jul och hennes julsånger spelas varmt både i butiker och i de flesta nordiska hem i jultider. Det har nu gått flera år sedan senaste nordiska julturnén och publiken har ropat efter henne. Men nu är väntan över och det kan bli jul igen med Carola!

Arr: Welcome & Live Nation

Rullstolsplatser finns på parkett och 1:a balkong vänster och kan endast bokas i Gävle Konserthus
biljettkassa, tel: 026-172900

för gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172913