x

Divine for Special Children
Gustav Vasa kyrka
D. 2015.15.11 Kl. 15:00

Denna konsert med Operatrion Divine genomförs till förmån för barn och ungdomar med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar.

Konserten
Njut av Operatrion Divine och deras fantastiska röster. Dröm dig bort till ljudet av de vackraste operaariorna och sångerna som t.ex. Till havs, Nessun Dorma och Casta Diva. Inget är omöjligt för dessa Divor med humor och distans som ledstjärna.

Känn doften av Afrika, gunga med till den dansanta och rytmiskt spelande gruppen Zifa. Låt dig roas och oroas av de expressiva artisterna på denna unika konsert. En konsert att minnas, din närvaro gör skillnad!

Divine med de tre operasångerskorna Caroline Gentele, Gabriella Lambert­Olsson och Jacqueline Miura är flitigt engagerade på konsert­ och operascener i Sverige och utomlands. Många kommer ihåg dem från Nobelmiddagen 2013 där det gjorde ett bejublat framträdande. Divine har prisats i pressen för sina vackra röster, sin stora charm och sin humor.

www.divineopera.se

Konserten inleds med medryckande afrikansk musik framförd av gruppen Zifa med rötter från Afrika.

www.zifa.nu

Barn och ungdomar med funktionsnedsättningar är mycket utsatt grupp i Nigeria som lämnas bort av sina föräldrar och oftast vårdas på barnhem och andra institutioner. Unga med funktionsnedsättning är en grupp utan röst i det nigerianska samhället. På engelska kallas denna grupp ofta för ”special cildren”

Odd Fellowlogen Tre Länkar i Stockholm har berörts mycket starkt av deras situation och därför beslutat att tillsammans med operatrion Divine och Odd Fellow i Nigeria genomföra denna konsert till förmån för denna utsatta grupp. Alla inblandade parter medverkar på ideell basis.

Allt överskott från denna konsert går oavkortat, utan mellanhänder och administrativa kostnader till barnhemmet Eruobodo House i staden ljebu-Ode i Nigeria. Barnhemmets verksamhet är inriktad på att ta hand om hemlösa barn och ungdomar med fysiska och psykiska funktionshinder.

www.specialchildren.se

Barn 0-15 år går in gratis i målsmanssällskap

Tider
Insläpp kl 14.15
Start kl 15.00
Spellängd: ca 1.5 timmar