x

Love Antell - Acoustic Session
Stensökrogen i Kalmar
D. 2015.14.11 Kl. 20:30

Uppbackad av både konsertbesökare, recensenter och ord som”Som artist har han aldrig varit mer övertygande än nu”(Aftonbladet) kan vi konstatera att Sveriges just nu främsta leverantör av vackra popmelodier och träffsäkra samtidsskildringar nu står redo att säkra upp många av höstkvällarna ute i landet. Vi kan stolt presentera att Love Antell följer upp förra 2014års medverkan i Så Mycket Bättre och vårens solo-album Barn Av Amerika med utvalda akustiska spelningar runt om i landet. En av dessa ställen är Stensökrogen i Kalmar.

Om Love Antell:
Med en bakgrund som frontman i Florence Valentin och sedan 2012 som soloartist är Love Antell en av sin generations främsta politiska artister. Han beskrivs som en av vår tids skarpaste Stockholmsskildrare, men hans kampsånger sträcker sig långt utanför huvudstadens stadsgränser. Love Antells solodebut Gatorna tillhör oss släpptes 2012 och fick lysande recensioner. I februari 2015 släpptes Loves andra solo-album –Barn av Amerika. Med ett öra för melodier som är få förunnat har Love Antell genom karriären ständigt formulerat sina socialrealistiska observationer, som vore politisk pop en självklarhet.

Under hösten 2014 blev även Love Antell ett med hela Sverige, när han medverkade i TV4:s ”Så mycket bättre”.

I priset för show+mat ingår uppträdande samt Stensökrogens höstbuffé och kaffe/the på maten, dryck tillkommer. Matgäster har bästa plats garanti (plats på främre del). Ju tidigare bokning, ju bättre platser nära scenen!

Stensökrogen evenemangs - och eventrestaurang erbjuder unika framträdande i en intim miljö, som att bli hembjuden till artistens vardagsrum, endast ca 80-85 sittplatser beroende på framträdande.
Fler berättar och musikkvällar hittar ni på www.stensokrogen.se

Startid: Uppträdande ca kl 20.30
Insläppstid: Matgäster från kl 18.30, men SENAST kl. 20.00
Spellängd ca 1 tim, 15 min
Ingen åldersgräns

PLACERING OCH SPECIALKOST
Alla sällskap blir placerade efter bokningsnummer. Vid önskemål om placering intill annat sällskap eller önskemål om specialkost meddela på [email protected] eller tel 0480-88806. ANGE BOKNINGSNUMMER!

RULLSTOLSPLATS
Det finns rullstolsplatser i den främsta delen och dessa bokas på 0480-421010, 077 - 170 70 70 eller hos Ticnetombud. Ledsagare betalar.