x

Darin
Linköping Konsert & Kongress
D. 2016.24.02 Kl. 19:30

Darin på konserthusturné

Det är tio år sedan Darin debuterade som artist och har sedan dess släppt sex album. I våras släppte Darin sin första egenskrivna låt på svenska och nu på fredag släpps ett helt nytt album i samma anda. I vår ger han sig ut på en omfattande konserthusturné.


När Darin medverkade i TV4s Så mycket bättre år 2012 hyllades hans tolkningar av Magnus Ugglas ”Astrologen” och Olle Ljungströms ”En apa som liknar dig”. I samband med detta väcktes en tanke om att skriva eget material på svenska. Två år senare medverkade Darin på skivan ”För kärlekens skull – Svenska artister hyllar Ted Gärdestad” med låten ”Öppna din himmel”. Därefter beslutade sig Darin för att han ville skriva nya låtar på svenska. Under det gångna året har han arbetat på sitt svenskspråkiga album, som också markerar en musikalisk stilförändring mot en mer organisk ljudbild.

I mars släpptes första smakprovet, singeln "Ta mig tillbaka" som omedelbart blev en stor succé som toppade listorna och blev starten på en ny era i Darins artistkarriär. Albumet ”Fjärilar i magen” släpps på fredag, den 25 september, och i vår ger sig Darin ut på en omfattande konserthusturné.

Läs gärna mer om konserten på: www.darinofficial.com

Arrangör: www.unitedstage.se och www.hitnoje.com

Insläpp kl 19:00
Längd ca 90minuter
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Se aktuell á la carte-meny
Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se