x

Monsters of Rock Feat Black Sabbath+Special Guests
Friends Arena
D. 2016.09.07 Kl. 17:30

Black Sabbath tar farväl med Monsters of Rock i Stockholm

Black Sabbath drar ut på sin avskedsturné och landar i Stockholm och Friends Arena lördagen den 9 juli som en del av legendariska rockfestivalen Monsters of Rocks pånyttfödelse. Monsters of Rock skrämde slag på Sverige för första gången 1984 och 1986 på Råsundastadion med band som AC/DC, Van Halen, Mötley Crüe, Scorpions, Ozzy Osbourne och Def Leppard.

Nu återvänder klassiska Monsters of Rock till Sverige och Friends Arena med Black Sabbath som första bekräftade band. Fler artister tillkommer.

Biljetterna släpps tisdagen den 6 oktober kl 10.00.
OBS! Åldersgräns 13 år!

Slutet är nära. Det startade för nästan fem decennier sedan med ett åsknedslag, en klocka ringandes i fjärran och sen det där monstruösa riffet som skakadejorden. Det hårdaste rock-soundet som någonsin hörts.

Där och då föddes Heavy Metal, skapat av ett ungt band från Birmingham, och som knappt lämnat tonåren.

Nu slutar det med en avskedsturné med det största metalbandet genom tiderna, Black Sabbath. Ozzy Osbourne, Tony Iommi och Geezer Butler avslutar det sista kapitlet i den otroliga berättelsen om Black Sabbath.

Avskedsturnén startar i Europa den 1 juni 2016 och utlovar deras mest påkostade produktion någonsin.

När turnén är slut så är det verkligen slut. Slutet på karriären för ett av de mest legandariska banden i rockhistorien… BLACK SABBATH

UPPDATERING NOVEMBER:
Nu är det klart att Nordens genom tiderna största rockband - danska Volbeat – gör Black Sabbath och Rival Sons sällskap på Monsters of Rock i Friends Arena i Stockholm lördagen den 9 juli.

Likt inget annat nordiskt rockband säljer Volbeat ut stora arenor över mer eller mindre hela världen, headlinar de allra största festivalerna, toppar försäljningslistor. Volbeat är ett av världens absolut största och mest eftertraktade rockband.

Sedan tidigare är det klart att både Black Sabbath – som avslutar sin snart fem decennier långa karriär med denna turné - och Sverigefavoriterna i Rival Sons också intar Stockholm och Monsters of Rock lördagen den 9 juli.

Detta kommer gå till historien!

Förköpsbiljetter
I Sverige har American Express Kortmedlemmar tillgång till förköpsbijetter före det ordinarie biljettsläppet med start 2 oktober kl 9.00 till och med 5 oktober kl 9.00. Biljetterna bokas via americanexpresstickets.se

Mer information om evenemanget och arenan finner du under "Övrig evenemangsinfo" nedan samt på friendsarena.se.