x

Walter Trout - Walter Trout - I´M Back Tour
Kulturbolaget
D. 2015.08.11 Kl. 20:00


Walter Trout är tillbaka! Det är en bokstavligt talat pånyttfödd blues-hjälte som den 8 november tar sin "I'm back"-turné till KB och Malmö. Då kommer det bjudas på en helkväll av blues och låtar från Walters hela karriär.

"Jag trodde det var slut". Walter Trout är ärlig. Efter att hans lever 2014 brakat ihop var han såpass illa däran att en levertransplantation var blues-legendens enda räddning. Sagt och gjort, Walter fick en ny lever men var övertygad om att han aldrig skulle kunna spela musik igen.

Under en sjukhusvistelse fick han en dag besök av sin son som hade tagit med sig Walters gamla trotjänare, hans Fender Stratocaster. Men kraften och energin var borta. Fingrarna lydde inte och Walter hade till och med problem att hålla i gitarren. Det såg onekligen mörkt ut men Walter repade sig och när han äntligen fick komma hem igen så kunde han inte hålla sig från gitarren. Han spelade och spelade och om vi ska tro honom själv har han aldrig varit så bra dom han är idag.

Strax innan sin transplantation spelade Walter in sin senaste skiva "The Blues Came Calling". I detta nu är Walter inne i studion för att äntligen spela in uppföljaren. Men emellan inspelningarna finns också tid för ett gäng live-gig. Se till att säkra din biljett till detta års absoluta blues-måste redan idag!


Åldersgräns 13 år

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring biljettforums Kundservice: 0771-130 150