x

Helt Off
Kulturbolaget
D. 2015.13.11 Kl. 21:00

Sveriges största roots reggaeband Helt Off är äntligen tillbaka!

Nu ger skivaktuella Helt Off för första gången på många år sig ut på klubbturné i Skandinavien. Det skånska reggaebandet Helt Off består av musikerna och producenterna Jens Resch (Chords) och Måns Asplund (M.O.N.S.)

Helt Off slog igenom sommaren 2004 med låten "Babylonsjukan" som är ledmotivet till filmen med samma namn, och samma år släppte de sitt debutalbum Helt Off som vann både publikens och kritikernas hjärtan. 2006 kom albumet I huset och 2010 släppte de sin tredje skiva Marknadens soldat. Den följdes 2013 upp av coverskivan Sakta i backarna.
         
Nya albumet Riktig Riktig är det femte i ordningen och släpptes den 21 augusti på Svenska Inspelningar/ Universal Music. Albumet gästas bland annat av Promoe (Looptroop Rockers) och den gamla vapendragaren Timbuktu.

I samband med skivsläppet uppträdde Helt Off på Malmöfestivalen på fredagskvällen, där de framför ett publikhav avslutade hela kalaset på festivalens största scen. I november ger sig Helt Off ut på en omfattande Skandinavienturné, med färsk skiva i bagaget och med fullt liveband.

Åldersgräns 13 år 

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150