x

Strålande Jul Med Snowflake Singers
Norrlandsoperan
D. 2015.13.12 Kl. 15:00

Upplev en oförglömlig julshow med Snowflake Singers – en showkör inom barbershop som består av drygt 50 skönsjungande kvinnor i olika åldrar!

I denna julshow bjuder Snowflake Singers på både klassiska och moderna melodier, med eller utan julanknytning. Publiken kan se fram emot traditionella barbershop-arrangemang med dans och show, glitter, koreografi, skratt, glädje, vackra harmonier - och en härlig julstämning.

Snowflake Singers är en av världens nordligaste showkörer inom barbershop för kvinnor, bestående av drygt 50 skönsjungande  kvinnor i olika åldrar. Att sjunga barbershop är mycket mer än vanlig körsång, då konstformen också innebär koreografi och show, förutom att man sjunger fyrstämmig a cappellasång i speciella arrangemang.

Snowflake Singers tog medalj och kom på en hedrande fjärdeplats i Nordiska Mästerskapen i Barbershop för kvinnor i Karlstad den 16 maj, 2015, efter de internationellt tävlande körerna Rönninge Show Chorus (världsmästare i Honolulu, 2013), Pearls of the Sound och Alba Show Chorus.

Längd: ca 1,5 h

Arrangör: Snowflake Singers