x
José GonzáLez

José GonzáLez
Kulturbolaget
D. 2015.17.12 Kl. 20:00

José González är utan tvekan en av våra största singer-songwriters och har med senaste albumet Vestiges & Claws återigen påvisat sin storhet. Efter en bejublad spelning på årets Stockholm Music & Arts får vi nu ytterligare en chans att åter se honom på svensk mark. Biljettsläpp onsdag 26/8 kl 10.00.

José González släppte sitt debutalbum Veneer redan 2003 och uppföljaren In Our Nature kom 2007, två album av finstämd och känslosam indiefolk med gitarr och sång i fokus som kom att placera José González på toppen av singer-songwritertronen. Efter det gick det över sju år innan José González återvände med mästerverket Vestiges & Claws i februari. Men han var knappast sysslolös under tiden - bland annat finns två album med sitt band Junip, turnéer med Sidi Touré och Tinariwen och soundtrackarbeten på cv:t från de sju åren.

Vestiges & Claws är den tredje installationen i González akustiska trilogi och spelades in hemma och producerades av José González själv. Albumet är en intim historia där mjuka gitarrarrangemang möter makalöst låtskrivande.

Harmoniskt och vackert, José González går alltid rakt in i hjärtat.

Åldersgräns 13 år

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150