x

John & Tone Norum - Unplugged
CC Puben
D. 2015.17.10 Kl. 20:30

Attitude Recordings presenterar:

JOHN & TONE NORUM - unplugged på CC-Puben!

https://www.facebook.com/events/1513744262249838/

16 och 17 oktober presenterar vi i samarbete med ATTITUDE PRODUCTION en exklusiv kväll med JOHN & TONE NORUM + en hemlig gäst!!! Vi tackar Stefan Ahr som har hjälpt oss med bokningen.

Efter att JOHN NORUM har spelat på stora arenor både i Europe och i soloprojekt så är det mycket trevligt i detta lilla format på ett mindre ställen som CC Puben. Detta är en unik spelning för John detta i år eftersom han är ute och turnerar ända fram till jul.

Kvällen på CC Puben kommer att innehålla en del låtar som syskonen John och Tone själva har vuxit upp med och tycker väldigt mycket om och berättar att nu har de äntligen möjlighet att få spela dem live.

JOHN NORUM är Europe (82-86, 04-) gitarristen med förflutet i både Eddie Meduza (78-84) och Don Dokken (-90) & Dokken (-02). 9 solo album har det även hunnit att bli och ett nytt på gång i September. “Let Me Love You”, “Love Is Meant…”, “Back On The Streets”, “We Will Be Strong (duet med Joey Tempest)” & “Face The Truth” är några av solo hitsen.

Några av storheterna John haft med på sina solo album är Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath), Marcel Jacob (Yngwie Malmsteen, Talisman), Göran Edman (Madison, Yngwie Malmsteen), Peter Baltes (Accept), Kelly Keeling (Baton Rouge, Michael Schenker Group) & Simon Wright (Ac/Dc, Dio) mm. Under 2012/2013 så firar Europe 30 år som band och detta kommer att firas rejält på Sweden Rock Festival då spelningen filmas för en live dvd.

John’s 1 år yngre syster TONE NORUM slog igenom 1986 med debut albumet “One Of A Kind” som var skrivet av Europe’s Joey Tempest. Hits som “Can’t You Stay” och “Stranded”. Turné premiären gick av stapeln i Nöjesparken, Varberg 24 Oktober samma år och sedan följdes succen upp med en av Sveriges största ballad hits “Allt som jag Känner” en duet med Tommy Nilsson ifrån filmen PS Sista Sommaren (Svensktoppen i 35 veckor under perioden 31 Januari – 4 December 1988).

Andra hits under Tones karriär har varit “Point Of No Return” där ingen mindre än Yngwie Malmsteen gästar och “10 Times Out Of 1″ en duet med Mikael Rickfors. Tone har medverkat mycket på andras skivor och spelat i olika sammanhang med andra artister. Tone har även en egen tjejtrio som gör jazz, blues och country.

http://www.johnnorum.se/

Åldersgräns: 18 år