x

Jack Moy & Glöden + Seaside Heights
Sticky Fingers
D. 2015.28.11 Kl. 21:00

Låt oss vara ärliga. Det låter skitigt. Det är skitigt. Men den är full av en magisk energi. Det är... sann gubbrock.

Jack Moy & Glöden har precis släppt sin singel, 'Whiskey and Maria', som leder oss till den efterlängtade EP'n 'The grand Finale' som har planerad release i slutet på oktober.

Denna skitiga dänga bjuder på både raffiga elgitarrer och hårda trummor och tillsammans med Jacks rispiga röst etsar sig låten fast i både huvud och fötter.

- 'När vi skrev den här låten var vi alla extremt tagna av det slutgiltiga soundet. Den är skitig, flitig och hade en extrem energi, vi ville bara ut och spela den live. Och här står vi idag, sex månader senare, och väntar på att höstturnén ska dra igång'. - Jack Moy

Med ett sound som påminner om pappas gamla skivsamling och texter lätta att relatera till bjuder Jack Moy & Glöden ännu en gång in till en flirtig dansfest där alla rörelser är tillåtna. Så frågan är, vill du vara med och dansa?

Och i höst ger sig Jack Moy & Glöden ut på turné. Bland annat stannar turnén till på Sticky Fingers i Göteborg, Rookiefestivalen i Hultsfred, och så givetvis höstens höjdpunkt, den 18 december på Debaser Medis.

Räkna med minst lika mycket energi , galenskap och eufori som senast Jack Moy & Glöden intog Debaser Medis. Jack Moy & Glöden är fest när den är som bäst.