x

Streaplers in Concert - Alltid På Väg
Kulturhuset Komedianten
D. 2016.08.04 Kl. 19:30

Ett av svensk musiks flaggskepp och som fortfarande turnerar kontinuerligt - Streaplers - beger sig ut på konsertturné.

”- Vi har talat om detta i flera år och det är många ur vår publik som frågat, säger gruppens sångare Kenny Samuelsson. Problemet har oftast varit vårt täta spelprogram. Nu har vi efter noggrant övervägande samt hittat en konsertproducent som vi vill samarbeta med att möta våra fans på detta sätt. Skall bli oerhört spännande.” fortsätter Kenny.

Med tanke på att Streaplers som varumärke funnits sedan 1959 och genom dessa år radat upp ett trettiotal hits med listframgångar på flera av de kända topplistorna finns ju ett stabilt fundament att stå på inför turnén.

”Vi har valt att kalla konserten "Alltid På Väg" då det självklart är en del nostalgi i musiken men att vi i Streaplers ser framåt”, berättar trummisen och sångaren Kjetil Granli.
Det är alltid ett hedersuppdrag att få arbeta med kunniga och professionella musiker som har ett tydligt mål med sin musik, säger turnéproducenten Thomas Engström på European Concerts.
Fanns ju också en uppsjö av "coola" låtar redan tidigt 60-tal samt att vi har en hel del nyproducerat, fortsätter Kjetil.