x

Raised Fist
Kulturbolaget
D. 2015.29.11 Kl. 20:00

Bandet har sedan 90-talet byggt upp sitt namn, både i Sverige och utomlands. Efter att ha varit ute och turnerat i världen gör man i november äntligen nedslag på hemmaplan och den 29 november intar de KB i Malmö.

Det svenska hardcorebandet Raised Fist är sannerligen inga nybörjare. Bandet bildades 1993 och har sedan dess hunnit släppa sex studioalbum, fem på Burning Heart Records, där hyllade "From The North" från januari i år, nu via Epitaph Records, är det senaste släppet.

Det Luleåbördiga femmannabandet gör svensk hardcore punk när den är som bäst, där man också influerats av black metal, death metal, old school hardcore, punk och rock 'n' roll. Det unika sound som bandet från Hertsön i Luleå har lett till att bandet både nominerats till Grammisgalan och toppat albumlistan med senaste skivan "From The North", som puttade ner ett visst AC/DC till andraplatsen på albumlistan.

Med albumsuccén i ryggen har bandet nu varit ute på en omfattande konsert- och festivalturné runt om i världen och ÄNTLIGEN är det dags för spelningar på hemmaplan! Den 29 november intar de Malmö - missa inte svensk hardcore när den är som bäst!

Åldersgräns 13 år 

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150