x

Raised Fist
Fryshuset
D. 2015.27.11 Kl. 19:30

Det svenska hardcorebandet Raised Fist är sannerligen inga nybörjare. Bandet bildades 1993 och har sedan dess hunnit släppa sex studioalbum, fem på Burning Heart Records, där hyllade "From The North" från januari i år, nu via Epitaph Records, är det senaste släppet.

Det Luleåbördiga femmannabandet gör svensk hardcore punk när den är som bäst, där man också influerats av black metal, death metal, old school hardcore, punk och rock 'n' roll. Det unika sound som bandet från Hertsön i Luleå har lett till att bandet både nominerats till Grammisgalan och toppat albumlistan med senaste skivan "From The North", som puttade ner ett visst AC/DC till andraplatsen på albumlistan.

Med albumsuccén i ryggen har bandet nu varit ute på en omfattande konsert- och festivalturné runt om i världen och ÄNTLIGEN är det dags för spelningar på hemmaplan! Missa inte svensk hardcore när den är som tyngst!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 295 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se