x

Melissa Horn
Linköping Konsert & Kongress
D. 2016.09.04 Kl. 19:30

27 november släpps Melissa Horns femte album ”Jag går nu”, det följs under våren upp av en omfattande turné. Den här gången i lite mer intima lokaler än vi vant oss att se henne spela i.

9 oktober släpptes Melissa Horns nya singel ”Du går nu”. Låten är det första smakprovet från hennes kommande album ”Jag går nu”. Albumet blir Melissa Horns femte och beskrivs av henne som en separationsskiva.

Behöver man påminnas om den särskilt nära relation Melissa Horn har till sina lyssnare är det bara att se på reaktionerna i sociala medier som följde en liten videohälsning där hon berättade om det kommande albumet häromdagen. I vår är det äntligen dags för Melissa att möta denna dedikerade publik live.

Den här gången blir det i storstäderna i lite mindre, intimare lokaler anpassade för musikens lågmälda tilltal.Support Moa Lignell
Förutom att jobba på sitt eget album har Moa även hunnit med att skriva en låt tillsammans med Melissa Horn till hennes kommande album ”Jag går nu”. Under våren 2016 åker Moa Lignell med som förband på Melissa Horns turné i Sverige, Norge och Finland.Insläpp kl 19:00
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Kvällens erbjudande är Pizza med löjrom, crème fraiche, svecia, lök, dill och citron 155kr
Se aktuell á la carte-meny
Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se